“Ima veze s mozgom”

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo Vas da je koncert “Ima veze s mozgom”, održan u petak 21. marta u zapadnom holu Spensa, u potpunosti uspeo. Prodato je svih 1.500 ulaznica i sakupljeno 300.000 dinara koji će biti usmereni za lečenje Siniše Topalovića, pevača novosadskog benda Cutwork, koji se leči od tumora na mozgu.

Ovim koncertom naša akcija se ne završava, naprotiv, već sledećeg ponedeljka, 31. marta u 15h, u Radio-kafeu Radija 021, organizovaćemo humanitarnu aukciju slika, na kojoj će dvadesetak novosadskih umetnika ponuditi svoja dela. Sav prihod sa te aukcije takođe će biti namenjen za Sinišino lečenje.
Koristimo ovu priliku da se na podršci i pomoći u organizaciji zahvalimo zaposlenima na Spensu, Studentskom kulturnom centru Novi Sad, “Ozvučenju Kit”, “Green House” vegeterian food, štampariji “Ofset print”, “Morigan solutions” obezbeđenju i svim muzičarima koji su nastupili bez honorara. Hvala svim Novosađanima koji su ponovo iskazali svoju humanost i svim medijima koji su pomogli u promociji akcije “Ima veze s mozgom”.

Nastavljamo dalje.

Comments are closed.