Bez Prekida – NS koncert godine 2011

Synthesis media u saradnji sa udruženjem građana Kosnica predstavlja demo binu i koncept “Bez Prekida” prvi put na NS koncertu godine 10. decembra 2011.

“Pored 11 već potvrđenih grupa, učesnika ovogodišnjeg NS Koncerta godine (Hype, Lude Krawe, Zbogom Brus Li, Dža ili bu, Deca loših muzičara, Love Hunters, Sunshine, Eyesburn, Ritam nereda, Goblini i Partibrejkers), u subotu 10. decembera imaćemo priliku da vidimo i nove, demo bendove čije vreme tek dolazi!

Koncepcija NS Koncerta godine je oduvek bila bazirana na predstavljanju najboljih bendova na velikoj bini u Velikoj dvorani Spensa, a ove godine po prvi put ikad, biće postavljena još jedna, Bez prekida bina na kojoj će se tokom popodneva, večeri i noći u vremenu promene izvođača na glavnoj sceni, kratkim nastupima predstaviti mladi bendovi koji su trenutno aktivni.

Aktiviranje nove koncertne bine praktično znači da će posetioci Koncerta Godine nastupe moći da prate neprekidno, u kontinuitetu, jer će se grupe naizmenično menjati na jednoj a zatim na drugoj pozornici i tako tokom svog vremena trajanja od 17 do 02 sata posle ponoći, tj. čitavih 9 sati !

Ovakav pristup i koncept je potpuno nov i prvi put ikad kod nas će se predstaviti na Koncertu Godine.

NS Koncert godine, koji je tokom 90-ih godina prošlog veka bio temelj domaće scene i najbolji oslonac za predstavljanje bendova, sa ovom novom binom, svakako još više dobija na značaju i afirmaciji nadolazećih snaga i dalje se etablira kao jedini događaj koji celokupnim kapacitetom drži rock muziku čvrsto i uspravno.”

Vidimo se na koncertu!

Comments are closed.