Deset godina na šinama

Košnica je zajedno sa svojim prijateljima iz benda Šinobusi organizovala veliki koncert povodom 10 godina postojanja benda. Šinobusi su u subotu 12. oktobra velikim koncertom u novosadskoj SKC Fabrici proslaviti deceniju aktivnog i kontinuiranog rada.

Program je počeo u 22h nastupom benda El Kachon iz Novog Mesta, mnogočlane ekipe koja svira moćni blues rock, sa fenomenalnom Tinom za mikrofonom. U 23h je nastupio blues&soul bend Mojo Hand iz Ljubljane, predvođeni Azrom za mikrofonom i Slavenom za gitarom.

Šinobusi su kako i dolikuje zvezdama večeri nastup počeli u ponoć. Svirane su pesme sa svih dosadašnjih albuma, kao i pesme sa novog albuma „Nebo od Skaja“. U delu programa je učestvovala i prva postava Šinobusa koja je svirala od 2003. do 2005. godine. Sve ovo se odigralo na velikoj bini sa led ekranom, pa je i audio vizuelni ugođaj bio na nivou.

Za kraj navodimo izjavu Milana Koraća frontmena grupe Šinobusi:

“Ne postoji recept, nekom se posreci, neko je dovoljno dobar. U svakom slučaju, bitna je vera u stvar koju radiš, upornost i posvećenost. I naravno, moraš biti nepokolebljiv i otporan na spoljašnje uticaje. Treba slušati one za koje proceniš da imaju pametne savete, ali uvek sve treba propustiti kroz svoj filter i uvek ići samo svojim putem, ma koliko neprohodan on bio.”

Comments are closed.

EnglishDutchFrenchSpanishSerbian