Mladi Vojvodine i Evropa 2020

U okviru projekta „Mladi Vojvodine i Evropa 2020“  predviđeno je informisanje javnosti i Kancelarija za mlade, kao i predstavnika opštinskih i gradskih uprava o Strategiji Evropa 2020, promovisanje značaja evropskih vrednosti u lokalnom okruženju i umrežavanje Kancelarija za mlade radi saradnje na projektima koji mogu poboljšati položaj mladih u Vojvodini.
Predstavnici Kancelarija za mlade i lokalnih samouprava imaće priliku da saznaju više o Strategiji Evropa 2020, posebno o delu koji se tiče mladih i da u okviru obuke koji će biti organizovan u junu razviju projektne ideje usaglašavanjem priroteta različitih gradova i opština.

 

Na obuci će se posebna pažnja posvetiti analizi glavnih izazova iz ugla mladih na putu evropskih integracija, ali i analiza potencijalnih mogućnosti i šansi za pozitivnu zajedničku saradnju na razvijanju predloga projekata.

 

Projekat „Mladi Vojvodine i Evropa 2020“ sprovodi Udruženje građana „Košnica“ iz Novog Sada uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu AP Vojvodine.

 

 

kosnica_cover

Comments are closed.

EnglishDutchFrenchSpanishSerbian