Pozitivna klima 2011

Udruženje građana Košnica i ove godine, četvrti put za redom, organizuje humanitarnu akciju pod nazivom “Pozitivna klima u Novom Sadu”. Za razliku od prethodnih godina ovogodišnja pozitivna klima neće vladati samo u Gerila baru, već nam podršku pri realizaciji ove akcije pružaju i kafe club Špic-Štrand, Oblomov i Serbish pub, pa će se talasi pozitivne klime osećati širom Novog Sada.

Ovogodišnja akcija ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava koja će pomoći realizaciju narednog, osmog po redu, sportsko-ekološkog Kampa prijateljstva koji se tradicionalno održava na Begečkoj Jami, a namenjen je deci bez adekvatnog roditeljskog staranja; prvenstveno štićenicima SOS Dečjeg sela “dr Milorad Pavlović” Sremska Kamenica.

Predviđena akcija obuhvata seriju humanitarnih koncerata koji će biti propraćeni prodajom koktela čijom kupovinom možete podržati akciju.

Odabrane fotografije koje prezentuju kamp i neke od njegovih aktivnosti biće izložene u Gerila baru pa seosećajte pozvanim da ih dođete pogledati. Otvaranje je predviđeno za 02.septembar u Gerila baru i fotografije ćete tamo moći da vidite tokom trajanja čitave akcije. Poslednjeg dana akcije, 17.septembar, fotografije će biti podeljene onima koji žele da ponesu delić atmosfere kampa sa sobom.

Kompletan program učesnika, bendova i lokacija na kojima će se humanitarni koncerti održavati podrazumeva sledeće drugare koji učestvuju pri realizaciji akcije:

02.09. Gerila bar: DJ Triphun Versus Writer

03.09. Oblomov: Šine; Ljuba Ninković

09.09. kafe club Špic, Štrand: BzZZz fest

10.09. Serbish pub: DJ DI DE A & NLO (disco)

16.09. Gerila bar: Petak i momčine

17.09. Gerila bar: žurka zatvaranja

Hvala svima koji dođu da podrže našu akciju, učestvuju i uživaju u pozitivnoj klimi Novog Sada.

Comments are closed.

EnglishDutchFrenchSpanishSerbian